Emniyete yeni bina yapılacak

Emniyete yeni bina yapılacak

Emniyete yeni bina yapılacak
Gündem 13.03.2014 21:55:00 2815 0

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü?ne projesi hazırlanan yeni hizmet binasının yapımı amacıyla kısa bir süre içerisinde ihaleye çıkılması bekleniyor.

Yatırım programına alınan, Türkiye genelinde ilk 10 içerisinde yeralan, ?yapılması öncelikli olarak görülen? binanın Selçuklu mimari tarzında projelendirildiği ve detayları üzerindeki çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiği öğrenildi.

Ödenek tahsis edildi

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Darende ve Pütürge?de yapılması planlanan yeni emniyet müdürlüğü binaları için ödenek tahsisinin yapıldığını belirtti.

Hizmet binalarının yapımına bu yıl başlanacağını kaydeden Tüfenkci, "İki binanın inşaatının yapımı için 2014 yılında bir milyon 500 bin lira ödenek ayrıldı." ifadelerini kullandı.

Güçlendirme yapılarak bir dizi düzenlemeden geçirilen ve hali hazırda kullanılan bina ?Polis Merkezi? olarak, yeni bina da birimlerin daha verimli çalışması amacıyla müdürlük olarak değerlendirilecek.

Hacıderviş Mahallesi Cumhuriyet İlkokulu yanındaki araziye yapılması planlanan binanın çalışmaları geçtiğimiz yıl başlatılmıştı. 


Anahtar Kelimeler: