Eser, kadınlara projelerini anlattı

Eser, kadınlara projelerini anlattı

Eser, kadınlara projelerini anlattı
Gündem 26.02.2014 15:46:00 4412 0

AK Parti Darende Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser, ilçede yaşayan kadınları kahvaltılı bir davetle konuk ederek, projeleri hakkında bilgilendirdi.

Tiryandafil Otel`deki toplantıya ilçede yaşayan çok sayıda kadın ilgi gösterdi. Konuklarıyla tek tek ilgilenen Eser, ilçenin yönetimine kadınların da ortak olmalarını istedi.

Belediye Meclis Üyeliği için kadın bir aday olmasını çok istediklerini dile getiren Eser; "Sayın Başbakanımız, bizzat telefonla arayarak seçim çalışmalarımız ve meclis üyelerimizle ilgili değerlendirme bulunup, neden bir kadın adayın mecliste yer almadığını sordu. Kadınları temsil etmesi, yönetime ortak olmalarını çok arzu etmemize rağmen ikna çabalarımızın sonuçsuz kaldığını üzülerek kendilerine ilettim. Ama ben inanıyorum ki, hanım kardeşlerimiz ilçemizin daha güzel ve yaşanabilir bir yer olması amacıyla her türlü desteği bizlere verecektir" dedi.

Kadınların ilçede rahatça dinlenebilecekleri, sportif ve sosyal aktivitelere katılacakları alanlar oluşturmayı hedeflediklerini kaydeden Eser; "Hizmetlerimizle herkesin huzur ve sağlıklı yaşamasını istiyoruz. İşsizliğe çare bulmak, kadınlarımızın ticari ve sosyal yaşamda daha etkin olmalarını planlıyoruz. Darendeliler her yerde girişimcilikleri, ticari dehaları ile ön plana çıkan insanlardır, umuyor ve bekliyorum ki, kendilerine fırsat ve imkan verildiğinde kadınlarımız, özellikle turizmle ilgili alanlarda güzel çalışmalara imza atacaklardır" ifadelerini kullandı.

Eser, kadınlarla görüşerek sorunlarını da dinledi. Eser`e kadınlara gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Saadet İlhan; "İlk defa ilçemizde bir yerel yönetici hanımlara değer verdiğini göstermek amacıyla böylesine güzel ve organizeli bir davet vererek bizleri dinledi. Bu vizyonla güzel çalışmalara imza atacağınıza eminiz" diye konuştu.

Fotoğraflar için tıklayın  

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=2998


Anahtar Kelimeler: