Eser Cumhuriyet Meydanı esnaflarını ziyaret etti

Eser Cumhuriyet Meydanı esnaflarını ziyaret etti

Eser Cumhuriyet Meydanı esnaflarını ziyaret etti
Gündem 14.02.2014 08:58:00 5401 0

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Darende Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser Cumhuriyet Meydanı`ndaki esnafları ziyaret etti. Eser, işyerlerini ziyareti esnasında MHP İlçe Başkanlığı`na da uğrayarak, partililerle bir süre görüştü.

MHP Darende İlçe Başkanı Hasan Şentürk ve diğer vatandaşlarla konuşan Eser, seçimlerin ilçeye hayırlar getirmesini diledi. Seçimi kazanmak için kimsenin elinde bir şey olmadığını ifade eden Eser; "Rabbim kime murat ettiyse o seçilir. Birbirimize küsmeye, darılmaya, kin tutmaya hakkımız yok. Böyle bir lüksümüz olamaz. Lütfü Gültekin bizim kardeşimiz, başarılar diliyoruz. Rabbim onlara murat ettiyse onlara, bize murat ettiyse bize verecektir" dedi.

Herkesi ayrım yapmaksızın sevmek zorunda olduklarını dile getiren Eser; "Bizim felsefemiz insanı sevmek, insanı kazanmak, onu hayata bağlamak, yaşamını geliştirmek, daha güzel hayat şartları sağlamaktır. İnsanları öteleyerek bir yere varılmaz. İnsanı sevecek, ona iş, ekmek, kazanç, huzur temin edeceksin ki sen de sağlıklı olasın, mutlu olasın, huzurlu olasın. İnsanın huzurunu kaçırdığın, mutluluğunu kıskandığın sürece bir yere varamazsın" diye konuştu.

Nezaketinden dolayı Eser ve AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek`e teşekkür eden Şentürk de Darende`de bu dönem çok sıcak ve güzel bir siyasi hava olduğun kaydetti. Şentürk; "Darende`ye siyasi duruş kazandırmak istiyoruz. Siyasi partilerimiz birilerinin emelleri için değil, Darende`nin insanının faydasına çalışmalıdır" şeklinde konuştu.

Esnafları ziyaretinde vatandaşların sorunlarını da dinleyen Eser; "Memleketin yolu da yapılır, eksiklikleri de giderilir ama öncelikle göçün önlenmesi lazım" ifadelerini kullandı.

Fotoğraflar için tıklayın 

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=2860 


Anahtar Kelimeler: