Anasınıfı öğrencilerine jest

Anasınıfı öğrencilerine jest

Anasınıfı öğrencilerine jest
Eğitim 10.02.2014 17:36:00 6514 0

Darende Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği?nce yeniden düzenlenen Cumhuriyet İlkokulu?ndaki anasınıfını törenle hizmete açıldı.

Kaymakam Bünyamin Kuş, açılışta yaptığı konuşmada, eski anasınıfının fiziki şartlarının eğitime hizmet vermede yeterli olmadığını belirtti.

Kuş, "Yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışması sonucu anasınıfımız öğrencilerimizin okul öncesi eğitim ihtiyaçlarını karşılayacak hale geldi. Yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz burada güzel bir eğitim ve öğretim sezonu geçireceklerdir." diye konuştu.

30 öğrenci eğitim görüyor

Anasınıfında yaklaşık 30 öğrencinin eğitim gördüğünü kaydeden Kuş, geleceğin emanetçilerinin daha iyi şartlarda eğitim öğretimlerini sürdürmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Kuş; ?İyi bir eğitimin iyi şartlarda alınacağı kanaatindeyim. O nedenle yavrularımız için ne yapsak azdır. Burada özellikle onarım ve düzenleme çalışmalarına katkı sunan işadamı Selahattin Akçay?a teşekkürlerimi bildirmek istiyorum.? ifadelerini kullandı.

Açılışa, Darende İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Erdem Gülcü, Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah Gündoğan, kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.


Anahtar Kelimeler: