Gültekin: ?Kaynaştıracağız?

Gültekin: ?Kaynaştıracağız?

Gültekin: ?Kaynaştıracağız?
Gündem 10.02.2014 17:26:00 3582 0

MHP Darende Belediye Başkan Adayı Lütfü Gültekin, yapmayı planladığı hizmetlerle vatandaşları ayrıştıran değil, kaynaştıran bir yapıyla hareket edeceklerini söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Gültekin yaptığı açıklamada; "Çaresize çare olacağız. Tüm vatandaşımızın rahatlıkla ulaşabileceği, herkesin sorunlarını rahatlıkla anlatabileceği bir belediye başkanı olacağız. Ayrım yapmadan eşit hizmet anlayışıyla çalışacak, sorun üreten değil, sorunları çözen bir anlayışa sahip olacağız." dedi.

Darende ile ilgili projeleri hakkında da bilgiler veren Gültekin, "Öncelikli sorunlarımız yılardır her seçim döneminde gündeme gelen ve bir şekilde yapılamamış olan otogar, otopark, küçük sanayi sitesi, mezbahane, belde ve köylerimizin merkeze bağlı olan yolları ile bilhassa köy içi yollarının vatandaşlarımızın ulaşımını rahatlatacak şekle getirilmesi olacak. Sürekli göç veren, yetiştirdiği evlatlarını gurbete gönderen bir ilçeyiz. Genç nüfusun göçünü önlemek için mutlaka çözüm üretmeliyiz. Örneğin Organize Sanayi Bölgemizi iş adamlarımızla bire bir görüşerek yatırımlarını Darende`ye yapmaları konusunda teşvik edici çalışmalar yaparak yatırımlarını çekebiliriz." diye konuştu.

Gültekin, köylerde alt yapı çalışmalarından sonra vatandaşları çamurlu yollardan kurtararak asfalt ve parke taşı döşemesi gibi hizmetleri kazandıracaklarını ifade etti.


Anahtar Kelimeler: