Ortak akılla, sinerji oluşturulacak

Ortak akılla, sinerji oluşturulacak

Ortak akılla, sinerji oluşturulacak
Gündem 10.02.2014 17:22:00 3301 0

Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, kamu kurumlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile "istişare toplantıları" düzenlemeye başladı. İlki İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü`nün ev sahipliğinde Öğretmenevi`nde kahvaltılı olarak yapılan toplantıda fikir alış verişinde bulunuldu.

Kaymakam Bünyamin Kuş burada yaptığı konuşmada, sorunlar ve çözüm önerileri ile ilçenin gelişmesine katkı sağlamak için toplantılar düzenlemeye başladıklarını söyledi.

Kaynaşma sağlanıyor

Kuş; "Darende`yi daha güzel, kalkınmış ve her geçen gün ileriye doğru koşan bir ilçe haline getirmek için el birliği ile çalışmamız, projeler üretmemiz lazım. Öncelikle toplumun tüm kesimlerinin kaynaşmasını temel amaç edinen toplantılar vesilesi ile yaşanan sorunları muhataplarından dinleyip çözüm önerileri ile problemlerin ortadan kaldırılmasını arzuluyoruz." dedi.

İstişareyi oldukça önemsediğini dile getiren Kuş; "Çözümün birbirimizi severek, dinleyerek derdine ortak olarak hareket etmekle hallolacağına inanıyorum. Ortak akıl sinerji oluşturacak, problemler el birliğiyle çözüme ulaşacaktır." ifadelerini kullandı.

Sorunlara çözüm aranacak

Darende`de yaşayan ve nerede olursa olsun gönlü Darende için çarpan herkesin ilçenin gelişmesine katkı sağlayacak fikirlerini kendileri ile paylaşmaya davet eden Kuş; "İsmi herkesçe bilinen, köklü bir medeniyet şehri olan, tarih, maneviyat, turizm, kültür ve girişimcilik ruhuna sahip insanlar gibi değerleriyle ön planda olan ilçemizi daha ileri seviyelere taşımalıyız. İnsanımız daha müreffeh, daha mutlu, daha fazla kazanmaya layık. Bunun için yeni projeler üretmeli, sorunları en uygun biçimde çözmeliyiz." diye konuştu.

Katılımcıların fikirlerini dile getirdiği toplantıların belli periyotlarla gerçekleştirileceği kaydedildi.


Anahtar Kelimeler: