Güreş alanı ve futbol sahasında düzenleme

Güreş alanı ve futbol sahasında düzenleme

Güreş alanı ve futbol sahasında düzenleme
Gündem 10.02.2014 17:18:00 2795 0

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, ilçedeki güreş alanı ve futbol sahasında düzenleme yapılması amacıyla İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ihalenin sonuçlanarak çalışmalara bahar aylarında başlanmasını beklediklerini söyledi.

Başkan Özkan yaptığı yazılı açıklamada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan?ın geçtiğimiz Eylül ayında Darende ziyaretinde gündeme gelen ve bizzat talimatları ile düzenlenmesine karar verilen güreş alanı ve futbol sahasının kapsamlı bir çalışma ile yenileneceğini belirtti.

Zemin sentetik çim olacak

Özkan açıklamasında; ?İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait futbol sahası ile güreş alanının onarım işi ihalesi edildi, çalışma yapacak firmaya yer teslimi yapıldı. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan çalışma neticesinde futbol sahası zemini sentetik çim ile kaplanacak. Güreş alanı ve yanındaki sahasın tribünleri uzay çatı sistemi ile yenilenecek. Tribünlere yeni koltuklar döşenecek. Soyunma odalarında yapılacak tadilatın yanı sıra sahaların etrafındaki tel örgülerde tamamen yenilecek.? dedi.

800 bin lira harcanarak

Yenileme ve düzenleme çalışmaları ile yaklaşık 800 bin lira harcanarak Darende?de spora önemli bir yatırım gerçekleştirileceğini dile getiren Özkan; ?Futbol sahamız ve güreş alanımız yapılacak olan düzenlemelerle ilçemize yakışır bir hale gelecektir. Başbakanımız başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı ile tüm emeği geçenlere teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: