Kaymakam öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Kaymakam öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Kaymakam öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Eğitim 25.01.2014 15:45:00 7452 0

Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, eğitim dönemi yarıyıl tatili nedeniyle okullarda düzenlenen karne törenlerine katılarak, öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu.

Yavuz Selim Anaokulu, Özel Birgül Okulları ve Mehmet İzzet Paşa Ortaokullarını ziyaret eden Kaymakam Kuş, öğrencilerin karnelerini dağıttı.

Özel Birgül Okulları?nda düzenlenen törende bir konuşma yapan Kaymakam Kuş; ?4 ay boyunca süren bir maratonun ilk yarısına gelindi. Elbette ki dinlenmeye sizlerin de ihtiyacı var.  Ancak maratonun ikinci etabında performansınızı düşürmeden daha iyiye doğru ilerleyeceğinize inancım tamdır. Bu nedenle tatili iyi değerlendirin. Dinamik bir şekilde başarıya doğru ilerleyin.?? dedi.

Dereceye giren öğrencilerin karne ve başarı belgelerini veren Kuş, çocuklarla yakından ilgilendi.

Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tarak da, Darende?de ilk, orta ve liselerden oluşan 40 okulda eğitim gören toplam 6 bin 620 öğrencinin karne sevinciyle tatile girdiğini belirtti.

Karne dağıtım törenlerine Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hacı Güneşli ve okul müdürleri ile bazı veliler de katıldı.

Fotoğraflar için tıklayın 

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=2817 


Anahtar Kelimeler: