Kaymakamdan Çalışan Gazeteciler Günü ziyareti

Kaymakamdan Çalışan Gazeteciler Günü ziyareti

Kaymakamdan Çalışan Gazeteciler Günü ziyareti
Gündem 10.01.2014 14:59:00 5128 0

Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, Darende Haber Gazetesi`nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olan Aslan Tektaş`ı ziyaret ederek "Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutladı.

Kuş, ilçedeki gelişmelerin kamuoyu ile paylaşılmasında gösterdiği hassasiyet ve çalışmalardan dolayı bürosunda ziyaret ettiği Tektaş`a teşekkürlerini bildirdi.

Konumu, sahip olduğu değerleriyle Darende`nin Malatya`nın en önemli ilçelerinden birisi olduğunu vurgulayan Kuş, Darende`de yaşanan gelişmeler ve hayata dair haberlerin gazeteciler aracılığıyla kamuoyuna sunulmasının memnuniyetini yaşadıklarını söyledi.

Darende Haber Gazetesi`nin ilçe ve dışarıda yaşayan hemşehriler arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Kuş, basından doğru yararlanıldığında önemli bir tanıtım aracı olduğunu kaydetti.

Vatandaşların haber alma özgürlüğü çerçevesinde basının önemli bir görev ifa ettiğini sözlerine ekleyen Kuş; "İlçemizdeki gazetecilerin Darende`deki gelişmelerin kamuoyu ile paylaşılmasında büyük bir görevi yaptıkları düşüncesindeyim. Yerel basın olarak bir takım sorunları olmasına rağmen toplumun aydınlatılması hususunda güzel bir çalışma içerisindeler" diye konuştu.

Tektaş da nezaketinden dolayı teşekkür ettiği Kaymakam Kuş`un "İdareciler Günü"nü kutladı. Gazeteciler ve idarecilerin ortak paydalar ve çalışmalarla kamu için çalıştığına işaret eden Tektaş, "Birçok olaya beraber şahitlik ediyoruz, günlerimizi de bir arada kutluyoruz" dedi.

Ziyarete İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse ve Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi Serdar Deveci de katıldı. 


Anahtar Kelimeler: