Ocakcı zemin etüt laboratuarı açtı

Ocakcı zemin etüt laboratuarı açtı

Ocakcı zemin etüt laboratuarı açtı
17.01.2009 18:55:00 2990 0

Hemşehrimiz Ali Galip Ocakcı’nın jeoloji mühendisi olan oğlu Sinan Ocakcı Ankara’da ADA-Z Jeoteknik Ltd. Şti. adı altında, zemin ve kaya mekaniği laboratuarı açtı. Ankara Hacettepe Üniversitesinden mezun olduktan sonra, çok sayıdaki önemli projelerde deney sorumlusu olarak görev alan Ocakçı kendi işyerini açtı.

Sinan Ocakçı yaptığı açıklamada okulu bitirdikten sonra çalışma hayatına başladığını ve uzmanlık alanındaki tecrübelerini kamuoyu ile paylaşmak amacıyla kendisine ait zemin ve kaya mekaniği laboratuarı açtığını kaydetti.

Daha önce TCDD, karayolları, havaalanları, askeri projeler, HES projeleri ve TOKİ projelerinde deney sorumlusu olarak görev aldığına dikkat çeken Ocakcı; “Ülkemizin de önemli bir sorunu olan, olası bir deprem felaketinde yapılan binaların zarar görmemesi için, kurmuş olduğumuz laboratuarda, modern, teknolojik bilgisayar destekli cihazlarıyla, zemin ve kaya deneyleri yapmaktayız. Demetgül Mahallesi, Vatan Caddesi, 13/D Demetevler, Yenimahalle–Ankara adresindeki (Tel:0312 3368884) işyerimizde hemşehrilerimiz başta olmak üzere bu çalışmadan faydalanmak isteyenlere hizmet etmeye hazırız” dedi.


Anahtar Kelimeler: