Yöresel gıda lüleburgaz’da açıldı

Yöresel gıda lüleburgaz’da açıldı

Yöresel gıda lüleburgaz’da açıldı
17.01.2009 18:47:00 2347 0

Tekirdağ’ın Lüleburgaz ilçesinde hemşehrilerimiz Mehmet Kalkan Kardeşler ve İbrahim Çelik, binlerce yöresel ürünlerin bulunduğu alış-veriş merkezi açtılar.

Akçatoprak Köyü’nden olan Mehmet Kalkan kardeşleriyle Günerli Köyü’nden İbrahim Çelik adlı hemşehrilerimiz ortak olarak kurdukları alış-veriş merkeziyle memleketinden uzakta yaşayan gurbetçilere binlerce ürünlerden oluşan yöresel ürünleri hizmete sunuyorlar.

Tekirdağ’da uzun süreden beridir bu alanda hizmet verdiklerini söyleyen Mehmet Kalkan, “Gurbette bütün hemşehrilerimizin memleket hasreti vardır. Gitmesek de orda olduğunu bildiğimiz, bir haber duyup dalıp gittiğimiz, şimdi bizim oraların meşhur şu ürünü olsa da yesek denilen zamanlardan yola çıkarak memleket hasretini biraz olsun gidermek için her yörenin farklı lezzetlerini ve el sanatlarını sunabilmek adına bu alanda bir alış veriş merkezi kurduk. Binlerce ürünü bir arada bulunduran bu merkeze bütün hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi. Yeşil Malatya Yöresel Gıda 0288 415 15 31 – 0532 283 09 24


Anahtar Kelimeler: