Deniz Feneri’nden Yeşiltaş’a destek

Deniz Feneri’nden Yeşiltaş’a destek

Deniz Feneri’nden Yeşiltaş’a destek
Eğitim 9.10.2013 22:34:00 7987 0

Yeşiltaş Şehit Ali Gökçe İlk ve Orta Okulunda eğitim gören 111 öğrenciye Deniz Feneri Derneği’nce kırtasiye ve giyim yardımı ulaştırıldı.

Okul Müdürü Mehmet Çelebi derneğin 3 yıldır okula yardım gönderdiğini ve öğrencilere mont, ayakkabı, eşofman, pantolon ve kazak ile yardımcı ders kitaplarının yanı sıra çeşitli kırtasiye ürünlerinden oluşan çok sayıdaki hediyenin dağıtıldığını söyledi. 

Çelebi, derneğin öğrencilerin yaş gruplarına göre tasnif ederek gönderdiği yardımları ihtiyaçlarına göre öğretmenler ve okul aile birliği başkanı Mehmet Korkmaz ile dağıttıklarını kaydetti.

Çocukları sevindiren hediye

Köydeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin gelen yardım malzemelerini sevinçle alarak kullanmaya başladığını belirten Çelebi; “Dernek yöneticilerine gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Yardımlar öğrencilerimizi çok mutlu etti. Birçoğu elde etme imkanına kavuşamayacakları hediyeler ile sevindi.” diye konuştu.

Çelebi ayrıca merkezi İstanbul’da bulunan Köy Öğretmenleriyle Haberleşme ve Yardımlaşma Derneği’nin okula 2 bilgisayar 2 adet de projeksiyon cihazı gönderdiğini belirtti. Çelebi okuldaki tüm sınıflarda projeksiyon cihazı bulunduğunu ve öğrencilerin derslerde teknolojiden yararlandığını kaydetti.


Anahtar Kelimeler: