Osmaniye Milletvekili’nden ziyaret

Osmaniye Milletvekili’nden ziyaret

Osmaniye Milletvekili’nden ziyaret
Gündem 9.10.2013 22:17:00 1631 0

Milliyetçi Hareket Partisi Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Darende’yi ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Partisinin ‘Malatya Çalışması’ programı kapsamında ziyaretlerde bulunan Türkoğlu, MHP Darende İlçe Başkanlığı’nda parti yöneticileri ile toplantı yaptı.

MHP İlçe Başkanı Hasan Şentürk, Türkoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, yaklaşan seçimlere parti olarak hazırlandıklarını söyledi.

Devletin bekası tartışılıyor

Parti binasında vatandaşlara bir konuşma yapan Türkoğlu, siyasetin normal şartlar ve zeminde yapılmadığını belirterek; “Türkiye’de artık herkesin görmesi gereken bir şey var. Türkiye’de artık sadece tarım politikaları, ekonomi politikaları, sosyal politikalar tartışılmıyor. Türkiye’de tartışılan şey devletin bekası, milletin birliği, vatan toprağının bütünlüğü tartışılıyor.” dedi.

Haçlı seferinin yeni modelleri

Milli değerlerle ilgili konuların tartışıldığı bir atmosferde siyasetin normal olduğunu söylemenin doğru olmayacağını kaydeden Türkoğlu; “Çünkü bizim Anadolu coğrafyası üstünde Türk-İslam kimliğimizle yaşamamızdan rahatsız olanların politikaları artık bu saydığımız kavramları tartışmaya açmışlar ve bizi bu coğrafyadan bin yıl önce geldiğimiz topraklara göndermek istemektedirler. Günümüzde Haçlı Seferleri’nin yeni modelleri piyasaya sürülmüştür.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret esnasında yerel seçimlerde MHP’den Belediye Meclis Üyesi adayı olmak isteyenler dilekçelerini verdi. Belediye başkan aday adaylarının da katıldığı görüşmenin ardından Türkoğlu, ilçedeki bazı resmi ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Cuma namazını Somuncu Baba Külliyesi’nde kılan Türkoğlu, ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.


Anahtar Kelimeler: