İlk ziyaretçi Darende’den

İlk ziyaretçi Darende’den

İlk ziyaretçi Darende’den
Gündem 6.10.2013 15:35:00 2896 0

Sivas Vali Yardımcılığı’na atanan eski Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş’ın göreve başladıktan sonra ilk ziyaretçisi Darende’den oldu.

Hemşehri ziyareti ve abone çalışması için Sivas’a giden gazetemiz yöneticisi Aslan Tektaş, Aktaş’ı göreve başladığı gün makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Aktaş, Valilikteki görevlilerin dışında ilk ziyaretçisinin Darende’den olduğunu belirterek, işadamı hemşehrimiz Zeki Gözütok ve Tektaş’a ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Tanıtım atağını sağladı

Tektaş, Darende’deki görevi sırasında ilçemize önemli hizmetler kazandırarak gönüllerde ayrı bir yer edinen Aktaş’ı her zaman hayırla ve minnetle anacaklarını dile getirerek; “Döneminizde güzel çalışmalar yapıldı. Darende özellikle tanıtım ve turizm alanında atağa geçti. Türkiye’de ilk defa bir ilçe totemlerle tanıtıldı. Yine farklı illerde, etkinliklerle ve yayınlanan basılı eserlerle ilçemizin adını duyurma çabanız takdire şayandır.” dedi.

Zeki Gözütok da Sivas’ta yaşayan bir Darendeli olarak memleketinden gelen bir yöneticinin ikamet ettiği ile gelmesinden büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Darende’yle gönül bağının süreceğini kaydeden Aktaş, gazetemiz aracılığı ile tüm hemşehrilerimize selamlarını gönderdi.


Anahtar Kelimeler: