Yılmaz ve Kalaylı’dan ziyaret

Yılmaz ve Kalaylı’dan ziyaret

Yılmaz ve Kalaylı’dan ziyaret
Gündem 4.10.2013 09:47:00 2419 0

Eski Düzece Valisi Adnan Yılmaz ile Gürün Kaymakamlığından Sivas Vali Yardımcılığı`na atanan Ömer Kalaylı Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateş`e ziyarette bulundu.

Vali Yılmaz, görev değişikliğinin ardından Darende`ye gelerek ziyaretlerde bulundu. Somuncu Baba Külliyesi`nde kıldığı Cuma namazının ardından Hamidettin Ateş`le görüşen Yılmaz, makamların geçici, hizmet ve dostluğun baki olduğunu söyledi.

Hizmet arzusu devam ediyor

Darende`ye gönülden sevgi ile bağlı olduğunu ifade eden Yılmaz; "Çok şükür uzun yıllar süren Mülki İdare Amirliği görevlerimizin sonunda Düzce Valisi olarak çalıştık vatandaşlarımıza hizmet ettik. Verilecek yeni görevlerle milletimize hizmet etme arzusundayız." dedi.

Manevi çekim merkezi olan Darende`nin çocukluğundan beri kendisi için özel bir yeri olduğunu kaydeden Yılmaz; "Geçmişte Hulûsi Efendi`nin sofrasında bulunduk, bugün de buradayız, sizleri seviyoruz ve bu güzel yerleri ziyaret etmenin huzurunu yaşamaktayız. Darende`den evlenerek buraya olan bağlılığımızı güçlendirdik. Bir Gürünlü olarak Darende gibi komşuya sahip olduğumuz için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Yılmaz`ı her zaman "vefalı bir dost" olarak gördüklerini belirten Hamidettin Ateş de insanların hizmet ve iyilikleri hiçbir zaman unutmayacağını dile getirdi.

Gürün`de 4 yıl görev yaptı

Sivas Vali Yardımcılığı`na atanan Ömer Kalaylı da 4 yıl görev yaptığı Gürün`e komşu olan Darende`yle yakın ilişkilerde bulunduğunu ve bu süreçte Hulûsi Efendi Vakfı`nı hep örnek ve güzel hizmetler üretirken gördüğünü söyledi.

Kalaylı; "İnsana değer veren bir anlayışı ile hizmetler üreten vakfınızı birçokları gibi bizlerde model olarak görmekteyiz. Darende için önemli bir değer olan vakfın varlığı ve sizin gibi ileri görüşlü önder kişilikler her ilçeye nasip olmuyor." dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Ateş, Kalaylı`ya yeni görevinde başarılar diledi. 


Anahtar Kelimeler: