MHP aday adaylık sürecini başlattı

MHP aday adaylık sürecini başlattı

MHP aday adaylık sürecini başlattı
Gündem 25.08.2013 15:16:00 2591 0

2014 Mart’ında yapılması planlanan Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde, Milliyetçi Hareket Partisinde aday adaylığı başvuru sürecini başlattı. MHP Darende İlçe Başkanı Hasan Şentürk yaptığı açıklamada, belediye başkanlığı seçimlerine güçlü ve kararlı adımlarla ilerleyerek, hem teşkilat hem de aday adayı bütünlüğünü sağlayacaklarını söyledi.

19 Ağustos ile 15 Eylül 2013 tarihleri arasında müracaatları kabul edeceklerini belirten Şentürk; “Partimiz ve belirleyici organlarımız tarafından halkımıza daha fazla hizmet edebileceğine inandığımız kişi aday olarak gösterilecektir. Aday adayı olanlarla birlik ve beraberlik içerisinde hedefimize yürüyeceğimizden de şüphemiz yoktur. MHP olarak ilçe merkezi, kasaba ve köylerimizde tüm halkımızı kucaklayarak hedefimize yürüyeceğiz.” dedi.

Seçilme değil memleket meselesi

MHP’nin Darende’de her zaman potansiyel olarak güçlü olduğunu ifade eden Şentürk; “Halkımız bir araya gelerek meseleye Allah rızası düşüncesiyle bakıp sahip çıktıkları sürece kazanamamak gibi bir şüphemiz olamaz. Olayı bir seçme ve seçilme meselesi değil memleket meselesi olarak görmeliyiz. Bu mesele sorumluluk taşıyan hemşerilerimizin ortak meselesidir” şeklinde konuştu.        


Anahtar Kelimeler: