Vakıftan 10 bin aileye yardım

Vakıftan 10 bin aileye yardım

Vakıftan 10 bin aileye yardım
Gündem 6.08.2013 19:07:00 2401 0

Hulûsi Efendi Vakfı tarafından Ramazan ayında Türkiye genelinde 10 bin aileye yardım dağıtıldı.

Vakfın Genel Müdürü Resul Kesenceli yaptığı açıklamada Ramazan ayının ruhuna uygun olarak paylaşma ve kardeşlik duyguları pekiştirilecek şekilde hayırseverlerden gelen yardımları vatandaşlara ulaştırdıklarını söyledi.

Kesenceli vakıf tarafından yaşlı, bakıma muhtaç ve evinde yemek pişiremeyecek derece ihtiyaçlı ailelere iftar saatinde sıcak yemek servisi yapıldığını, iftar çadırlarında ikramlarda bulunulduğunu ve yardım kolileri dağıtıldığını dile getirdi.

Özel koliler hazırlandı

‘Ramazan Yardım Faaliyetleri’ kapsamında Hulûsi Efendi Vakfı’nın Türkiye genelinde bulunan çok sayıdaki il ve ilçe merkezlerinde 10 bin aileye gıda paketi dağıttığını söyleyen Genel Müdür Resul Kesenceli,  özel hazırlanan kolilerdeki ihtiyaç malzemelerinin daha önceden tespiti yapılan ailelere ulaştırıldığını ifade etti.

5 kişilik bir ailenin ihtiyaçları gözetilerek kaliteli ürünlerle yardım kolilerinin hazırlandığını kaydeden Kesenceli vatandaşlarla iftar coşkusunu paylaşmak için ise vakfın 22 temsilciliği tarafından çeşitli yerlerdeki iftar çadırlarında yüzbinlerce kişiye yemek ikram edeceğini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: