Salih Köken Darende´ye veda etti

Salih Köken Darende`ye veda etti

Salih Köken Darende´ye veda etti
Gündem 1.08.2013 18:41:00 2897 0

Yaz kararnamesi ile Polis Akademisi Başkanlığı emrine atanan Darende İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, ilçemizden ayrıldı. Köken’i, mesai arkadaşları ve vatandaşlar uğurladı.

Veda turlarını Kaymakam Mehmet Aktaş’ı makamında ziyaret ederek tamamlayan Salih Köken, 3 yıldır ilçede görev yaptığı Darende’de güzel dostluklar kurduğunu söyledi.

Köken; “Darende çok huzurlu bir yer, elimizden geldiğince burada görevlerimizi yerine getirmeye çalıştık. Darende’nin emniyet hizmetlerine katkı sunmaya gayret ettik. Devlet büyüklerimiz, işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle eser niteliğinde hizmetlerin Darende’ye kazandırılması amacıyla çabalarımız oldu. Güzel anılarla buradan ayrılıyorum.” dedi.

Uyumlu çalışma arkadaşı

Memurların vazgeçilmez kaderlerinden birinin de atama ve tayinlerle yeni yerlerde, yeni görevlerde, yeni insanlarla tanışarak çalışma olduğunu belirten Aktaş da Köken’in sağduyulu yaklaşımı, uyumlu çalışma prensibiyle hizmet ettiğini dile getirdi.

Aktaş; “Hepimiz bulunduğumuz makamlardan bir gün ayrılacağız, yeni görevlerle farklı yerlerde çalışacağız. Önemli olan güzel hatırlanmaktır. Onun için de herkesin üstüne düşen vazife ve sorumlulukları yerine getirmelidir.” diye konuştu.

Aktaş, Köken’in emniyet hizmetlerine kazandırdıkları, yeniliğe açık yapısı, vatandaşlarla olan sosyal diyalogları ve güler yüzü ile her zaman güzel bir şekilde anılacağını ifade etti. 

Aktaş tarafından Köken’e plaket verildi.


Anahtar Kelimeler: