3 bin kişiye yardım yapıldı

3 bin kişiye yardım yapıldı

3 bin kişiye yardım yapıldı
17.01.2009 18:23:00 1648 0

Darende’de yaşayan emekli öğretmen Bekir Özer, “Bir nebze hayır çarşısı” adını verdiği yardım çalışmasıyla iki yılda üç bini aşkın kişiye kullanılmış eşya ve kıyafet yardımında bulunulduğunu bildirdi.

Bekir Özer yaptığı açıklamada ‘veren elin, alan eli görmediği’ insanların ihtiyaçlarını karşıladığı hayır çarşısından iki yılda 3 bini aşkın vatandaşa hiçbir ücret almadan ev eşyası ve kıyafet yardımında bulunduklarını söyledi.

Bekir Özer açıklamasının devamında şöyle konuştu; “Geçim sıkıntısı çeken vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak üzere kullanılmayan ihtiyaç fazlası eşyalardan oluşan hayır çarşımız aracılığıyla sosyal bir sorumluluğu yerine getiriyoruz. Darende Belediyesinin ücretsiz tahsis ettiği binada bize gelen eşyaları ihtiyaçlılara ulaştırmaktayız. Buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, fırın gibi ev eşyalarından her yaştan bay, bayan ve çocuklar için kıyafetler yardım yaptığımız ürünler arasında yer almaktadır. Hayır çarşısını açtığımız 2007 yılında bin 756 kişiye bu yıl da bin 400 kişi olmak üzere toplam 3 bin 156 kişiye çeşitli yardımlarda bulunduk” dedi.


Anahtar Kelimeler: