Hakan Erkuş görevi bıraktı

Hakan Erkuş görevi bıraktı

Hakan Erkuş görevi bıraktı
Eğitim 8.05.2013 18:52:00 9853 0

İnönü Üniversitesi Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hakan Erkuş görevinden istifa etti.

Erkuş Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş’ı makamında ziyaret ederek vedalaştı. “Gördüğü lüzum” üzerine idarecilik görevinden istifa kararı alarak akademisyenliğe devam edeceğini bildiren Erkuş, bugüne kadar çalışmalarına destek veren herkese teşekkür ettiğini belirtti.

İmkanları çok iyi durumda

2 yıldır faaliyette olan okulun kurucu müdürlüğümü yürüten Erkuş vedalaşma sırasında yaptığı konuşmada kuruluş aşamalarının kurumların en sıkıntılı dönemleri olduğunu bildirerek; “Okulumuz şu anda diğer Meslek Yüksekokulları ile karşılaştırıldığında iki yılda önemli gelişme kaydetmiştir. Hem fizikî imkânlar ve binası, öğretim elemanı sayısı, öğrenci sayısı ve laboratuarları ile birçok Meslek Yüksekokulundan daha iyi durumdadır.” dedi.

Okulda eğitim öğretimin yürütülmesi ile ilgili herhangi bir eksiklik bulunmadığını dile getiren Hakan Erkuş; “Çevre düzenlemesi devam etmektedir. En önemli eksikliğimiz olan öğrenci yurdu yapılması ile ilgili olarak arsa tahsisi yapılmıştır. Kredi Yurtlar Kurumu bu konu üzerinde çalışmalarına devam etmekte ve bu yıl yatırım programına alınması beklenmektedir.” diye konuştu.

Önemli olan hayırla anılmak

Aktaş da çalışma ve hizmetlerinden dolayı Erkuş’a teşekkür etti. Aktaş; “Hizmet etmenin göstergesi, geride güzel eserler bırakmak ve hayırla anılmaktır. Örnek kişiliğinizin yanı sıra yapıcı ruhunuz, azminizle sizleri hep minnetle anacağız.” dedi.

Aktaş, Erkuş’a “Darende Kültür Envanteri” adlı eser ve Kaymakamlık yayınlarından oluşan hediyeler verdi.

Hakan Erkuş, ilçedeki daire müdürleri, sivil toplum örgüt yöneticileri ve çalışma arkadaşları ile vedalaştı. Erkuş’tan boşalan göreve üniversitenin Edebiyat Fakültesi Öğretim üyelerinde Doç. Dr. Cafer Mum vekaleten atandı.


Anahtar Kelimeler: