Emniyette tanıtım toplantısı

Emniyette tanıtım toplantısı

Emniyette tanıtım toplantısı
Gündem 8.05.2013 18:45:00 2339 0

Darende’de her ay bir resmi kurumda yapılan ve daire müdürlerinin fikir alışverişinde bulunduğu toplantı bu defa İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan Kaymakam Mehmet Aktaş, polislerin sadece suçları önleme ve olaylara müdahale etmekle kalmayıp örnek gösterilecek sosyal projelere de imza attığını söyledi.

Yeni bina yapılacak

İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken ‘kurum amirleri toplantısı’nda teşkilatın yapısı, görevleri ve gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının kapsamlı bir onarımdan geçtiğini dile getiren Salih Köken, teknolojik alt yapının yanı sıra mobilya ve kullanılan araç gereçlerin de yenilendiğini ifade etti. İlçede ihtiyaç olan yeni hizmet binasının projesinin de onaylandığını belirten Köken, önümüzdeki günlerde binanın yapımına başlanmasını beklediklerini kaydetti.

Darende’de 1963 yılında komiserlik düzeyinde faaliyet göstermeye başlayan kurumun 50 yıldır vatandaşların huzuru için günün 24 saatinde halkın hizmetinde olduğunu bildiren Salih Köken, ilçede görevli polislerden yüzde 41’nin üniversite mezunu olduğunu vurguladı.

Sosyal projeler uygulanıyor

Kaymakam Mehmet Aktaş da huzurlu bir ilçe olan Darende’de her yerde olabilecek küçük çaplı olayların meydana geldiğini belirtti. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün faaliyetlerine bakıldığında son yıllarda suçun önlenmesine yönelik güzel çalışmalar sergilediğini bununda kamuoyunca takdir edildiğini vurgulayan Aktaş; “Suçlularla mücadele eden arkadaşlarımız başarılı operasyonlar gerçekleştirmektedir. Huzuru sağlarken aynı zamanda sosyal sorumlulukla örnek gösterilecek projeleri de hayata geçirmekteler.” dedi.

Kurumlar insanların hizmetinde

Devlet adına yapılan her işin dönüşünün güzel olması gerektiğine inandığını kaydeden Mehmet Aktaş; “Kurumlarımız insanların hizmetindedir. Herkesin elinden tutup, imkanlar ölçüsünde görev ve sorumluluklarımız dahilinde insanları sevindirmek, onları yormamak hepimizin vazifesidir.” diye konuştu.

İlçede yaptığı gayretli çalışmalardan dolayı emniyet müdürünün şahsına tüm teşkilata teşekkür eden Kaymakam Aktaş ayrıca yaklaşan ‘Polis Haftası’ etkinliklerine vatandaşların daha fazla ilgi göstermesini beklediklerini ifade etti.


Anahtar Kelimeler: