Polislerin spor salonu hizmete açıldı

Polislerin spor salonu hizmete açıldı

Polislerin spor salonu hizmete açıldı
Gündem 8.05.2013 18:43:00 2406 0

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü kurum çalışanlarının sportif imkanlardan yararlanması için çeşitli spor aletlerinin bulunduğu salonu faaliyete geçirdi. Salonun açılışına katılan Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, yoğun tempoyla stresli bir ortamda çalışan polislerin spor yaparak hem rahatlayacağı, hem de sağlıklı yaşam koşullarına kavuşacağını söyledi.

Salonun açılışında bilgilendirmede bulunan İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, kısa bir süre önce kapsamlı bir onarımdan geçen hizmet binasında atıl vaziyetteki alanı değerlendirerek spor salonuna dönüştürdüklerini ifade etti.

Vatandaşlara da açık

İçerisine çeşitli spor aletleri koydukları salondan polis memurları ile aileleri, ilçedeki kamu görevlileri ve isteyen vatandaşların da yararlanabileceğini dile getiren Köken; “Arkadaşlarımızın çalışma tempoları oldukça yoğun. Spor, sağlıklı yaşamın olmazsa olmazıdır, bizde bu düşünce ile bu salonu oluşturarak hem polislerimiz, hem aileleri hem de arzu eden herkesin buradan yararlanmasına olanak tanıyoruz. Spor yaparak daha zinde olacak arkadaşlarımızın çalışma performansının artacağına da inanıyorum.” dedi.

Salonun açılışına Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Hacı Güneşli ve ilçedeki kurumların müdürleri katıldı. Açılıştan sonra Kaymakam Mehmet Aktaş, Köken ile masa tenisi oynarken, diğer katılımcılar da spor aletlerini denedi.


Anahtar Kelimeler: