Osman Kaya´yı ziyaret ettik

Osman Kaya`yı ziyaret ettik

Osman Kaya´yı ziyaret ettik
Hemşehriler 8.05.2013 18:21:00 9781 0

İstanbul’un en hareketli ticarî merkezlerinden İSTOÇ’ta ihraç malları ve spot ürünler satışı yapan hemşehrimiz Osman Kaya’yı işyerinde ziyaret ettik. İşyerine köyü Başkaya’nın adını veren Osman Kaya, baba ocağına duyduğu özlemin göstergesini işyerinde yaşatmaya çalıştığını söyledi.

Piyasasında çok sayıda hemşehrimizin ticaret yaptığı ürünlerin satışını yapan Osman Kaya’nın işyeri Başkaya ve çevresindeki köylerden olanların da adeta buluşma adresi. Günün her saatinde en az 5-10 hemşehrimizle karşılaşmanın mümkün olduğu Başkaya Ucuzluk’ta binlerce çeşit spot ürünü piyasaya sunduklarını kaydeden Osman Kaya, bir birlerine yardımcı ve destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Darende ziyaretlerini aksatmadan sürdürdüklerini belirten Osman Kaya Başkaya’ya yeni yol yapılmasının da kendi köylüleri kadar yoldan istifade edecek diğer vatandaşları da sevindireceğini söyledi. Yeni yolun açılmasını dört gözle beklediklerine vurgu yapan Osman Kaya, gazetemiz aracılığıyla tüm hemşehrilerimize selam gönderip yolu düşenleri de beklediklerini belirtti.


Anahtar Kelimeler: