23 Nisan Kaymakamından şaşırtan istek

23 Nisan Kaymakamından şaşırtan istek

23 Nisan Kaymakamından şaşırtan istek
Eğitim 24.04.2013 11:33:00 7991 0

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş’tan geçici olarak koltuğunu devralan Hasan Ali Delikurt, okullarına giden yoldaki çamurdan şikayetçi olarak sıkıntının çözülmesini istedi.

Mehmet Akif İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Hasan Ali Delikurt, öğretmeni Elif Şimşek ve Okul Müdürü Ahmet Kızmaz ile Kaymakam Aktaş’ı ziyaret etti. 23 Nisan Kaymakamı olan Delikurt, ilk istek olarak okullarının yolunun düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

Çamurdan usandık

Hasan Ali Delikurt; “Okulumuza giden yol çamur içerisinde. Okula giderken de eve dönerken de çamur olan ayakkabımızı temizlemek zorunda kalıyoruz. Arkadaşlarım ve ben elbiselerimizin çamurdan kirlenmesinden usandık. Annelerimiz çamurlu elbiseleri yıkamaktan bıktı. Bir an önce bu sıkıntının giderilmesi lazım, yetkililer bu durumu neden görmüyor anlamıyorum.” diye konuştu.

Aktaş yetkisini kullanarak gerekli yerlerle görüşebileceği ya da yazışma yapılabileceğini önerince Delikurt; “Madem yetki bizde işi yazıya dökelim, resmiyeti olsun.” dedi.

Görevi bırakma tehditi

Delikurt, sıkıntının giderilmesi amacıyla yolun en kısa zamanda düzenlenerek çamurdan temizlenmesi gerektiğini ifade eden bir yazının Belediyeye gönderilmesi için Yazı İşleri Müdürüne talimat verdi. Neticeden haberdar edilmesini isteyen Delikurt; “Ya bu iş olur, ya da ben bu görevi bırakırım.” diyerek bir de espri yaptı.

Hasan Ali Delikurt, ayrıca koltuğunu geçici de olsa kendisine devreden Kaymakamı okuluna davet ederek arkadaşları ile tanıştırmak istediğini dile getirdi.

 


Anahtar Kelimeler: