Ali Gök güven tazeledi

Ali Gök güven tazeledi

Ali Gök güven tazeledi
Gündem 21.04.2013 15:10:00 2656 0

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, terör örgütünü muhatap alan hükümetin meşruluğunu yitirdiğini söyledi.

21 Nisan 2013 günü BBP Darende ilçe kongresine katılan Remzi Çayır partilerine herkesimden insanın sevgi ve sempati beslediğini ifade ederek; “Amerika’nın eliyle, ruhsatıyla Başbakan olacağımıza iktidar olacağımıza halkın teveccühüyle halkın yanında yer alarak onun temsilcisi, hizmetçisi olmayı en büyük şeref sayarız.” dedi.

12 Eylül’ün yargılandığı zeminde 12 Eylül anayasasının bir an önce değişmesi gerektiğini bildirerek insanların Türkiye’de siyaseti hakkıyla yapamadıklarını savunan Remzi Çayır, “Siyaset yapıyorsanız, karşılıksız hizmet etmelisiniz.” ifadelerini kullandı.

Manevî önderler sorunu çözer

Akil insanları eleştirerek hükümetin çözüm süreci ile ilgili izlediği politikanın doğru olmadığına işaret eden Çayır; “Terörü muhatap aldığınızda sizin için meşru zemin kaybolmuştur. BBP, rengi, dili inancı ne olursa olsun bu ülkede yaşayan herkesi kardeş kabul eder. Yapılacak olan akil insanların şu anda yürüttüğü faaliyet değil, bu ülkedeki herkesi kardeş görüp seven, herkesin saygı duyduğu manevî önderler ve kanaat önderleri var, bu süreci onlarla konuşun, halka bunlar anlatsın.” şeklinde konuştu.

30 senedir adam öldürüp anaları ağlatanların hiç bir şey olmamış gibi silah bırakıp çekileceğine inanmadığını, bunun bir aldatmaca ve milleti yanlış bilgilendirme hareketine dönüştüğünü kaydeden Remzi Çayır konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Oturmuş PKK, kandil ve BDP bir liste yazmış, AKP’de bir liste yazmış, listeleri birleştirmişler, olmuş akil adamlar listesi. Bunlar suni işler, bunlar milleti meşgul etmek için ortaya atılmış işler, bunlar milletin tepkisini azaltmak için oluşturulmuş kuruluşlar, kurumlar, insanlar, yerlerdir.”

Yüzde 1’le meydanda

Ayvalı Belediye Başkanı Hamit Demir de Türkiye’de yüzde 50 oy alan bir partide herkesin rahatlıkla siyaset yapabileceğini, önemli olanın yüzde 1’lik destek gören bir parti olarak meydanlara çıkabilmek olduğunu söyledi.

BBP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Tuğba Bayhan ile BBP İlçe Başkanı Ali Gök de birer konuşma yaptı.

Esnaf Kefalet Salonunda gerçekleşen kongrenin divan başkanlığını BBP MKYK üyesi İbrahim Alagöz yaptı. Tek liste ile girilen kongrede Ali Gök yeniden Darende ilçe başkanlığına seçildi.

Ali Gök başkanlığındaki ilçe yönetimine, Sedat Kavlak, D. Mehmet Pekdemir, Molla Akkoyun, Mehmet Yıldız, İsmet Doğan ve Necati Karateke seçildi.


Anahtar Kelimeler: