Polisin dikkatinden kaçmadı

Polisin dikkatinden kaçmadı

Polisin dikkatinden kaçmadı
Gündem 24.03.2013 21:06:00 2224 0

Darende’de polisin yaptığı uygulamada dur ihtarına uymayarak kaçan araçtan 23 kilo esrar çıktı, olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

23 Mart 2013 tarihinde gece İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı ekiplerin araçları durdurarak kontrol ettiğini gören bir sürücü, otomobilini dur ihtarında bulunan polisin üzerine sürerek ters istikametten girdiği yolda bir süre ilerledi. Aracını bir apartmanın bahçesine park edip yaya olarak kaçan şahıs, kısa bir kovalamacanın ardından yakalandı.

Alkollü hem de emanet araçla

Araçta yapılan aramada bagaj kısmanda paketler halinde 23 kilo 120 gram esrar maddesi bulundu. Alkollü olan sürücü M.G. (24) gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. M.G.`nin uyuşturucu madde satmaktan sabıkalı olduğu ve bir hafta önce cezaevinden tahliye edildiği, aracı da bir yakınından emaneten aldığı öğrenildi. Ehliyeti bulunmayan ve başkasına ait bir ehliyet ibraz eden M.G.`nin Bingöl`den aldığı esrar maddesini satmak üzere Ankara`ya götürdüğünü belirlendi.

Olayla ilgili ayrıca esrar maddesi bulunan araca öncülük eden içerisinde 2 kişinin bulunduğu otomobil, Sivas`ın Gürün ilçesinde durdurulan araçtaki F.S. (20) ile A.A. (21) gözaltına alındı.

İfadesi alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece "uyuşturucu madde sevketmek" suçundan tutuklandı.

 


Anahtar Kelimeler: