Kaymakam ve Başkanlardan ziyaret

Kaymakam ve Başkanlardan ziyaret

Kaymakam ve Başkanlardan ziyaret
Gündem 14.03.2013 10:31:00 1904 0

Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ve eski Elbistan Belediye Başkanı Abdullah Dede Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateş’i ziyaret etti.

Eski Gürün Kaymakamı Davut Gül, Darende’ye yaptığı ziyarette Somuncu Baba Külliyesi ve çevresini gezdi. Vakıf Başkanı Hamidettin Ateş’le görüşen Kaymakam Gül, vakfın çalışmalarıyla Darende’nin her geçen gün biraz daha gelişerek güzellik kazandığını bildirdi. Davut Gül Gürün’deki görevi sırasında sıkça geldiği Darende’yi fırsat buldukça ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirerek; "Vakfın örnek nitelikteki çalışma ve hizmetleri Darende’ye değer katmaktadır." dedi.

Darende’nin farkı var

Eski Elbistan Belediye Başkanı Abdullah Dede de komşu ilçeden Hulûsi Efendi Vakfı’nın çalışmalarını hayranlıkla takip ettiğini söyledi. Her yerde Hulûsi Efendi Vakfı gibi bir sivil toplum kuruluşu olmasını arzuladıklarını dile getiren Dede; "Darende’nin farkı, büyük zatların burayı mekân tutması ve insanlığa hizmeti kendisine şiar edinen böylesine bir vakfın olmasıdır. Güzel hizmetlerin yapıldığını görenler buraya hayran olmaktadır." diye konuştu.

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş’ın da yer aldığı ziyarette, Hamidettin Ateş çevre ilçelerin yöneticilerine gösterdikleri yakınlıktan dolayı teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: