´"2 Ligde Kalacağız´"

`"2 Ligde Kalacağız`"

´
1.01.0001 00:00:00 934 0
Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Aleaddin Acun, Malatya Belediyespor`u gözden çıkarmadıklarını belirterek, "Malatya Belediyespor şartlar ne olursa olsun 2. Lig`de kalacaktır" dedi.
   Yazılı açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Aleaddin Acun, "Malatya futbolunun gelişmesi adına oldukça önemli bir konumda olan Malatya Belediyespor`un TFF 2. Lig`de yoluna devam etmesi için her türlü çalışmalar yapılmaktadır. Takımımızın puan sıralamasındaki durumu ve son haftalarda aldığımız başarısız neticeler, kesinlikle kamuoyunda akıllara olumsuz düşünceler getirmemelidir. Malatya Belediyespor`u, en kısa zamanda Malatya futboluna ve Malatya şehrine yakışan sonuçları alabilecek bir düzeye getireceğiz"
dedi.

   Malatya Belediyespor`un gözden çıkarıldığı yönündeki görüşlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Başkan Acun, "Malatya Belediyespor şartlar ne olursa olsun bu sezon 2. Lig`de kalacaktır. Bu anlamda teknik heyetimize güvenimiz tam, son haftalarda üst üste aldığımız mağlubiyetlerden sonra ligde son sıraya gerilememiz `küme düşeceğiz` anlamına gelmemektedir. Oynanmamış henüz 16 maçımızın olduğunu hatırlatarak, üç puanlık sistemde her şeyin olabileceğini spor camiasının çok iyi bilmesi gerektiğini
düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: