Enerji yatırımları artacak

Enerji yatırımları artacak

Enerji yatırımları artacak
Gündem 14.03.2013 10:26:00 2024 0

Aksa Enerji Malatya İl Müdürü Taylan Ağca, Darende`de muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Kaçak elektrik kullanan şahısların ihbar edilmesini isteyen Taylan Ağca; “Başkalarının elektriği kaçak kullanması, parasını göz göre göre sizin ödemeniz anlamına gelmektedir. Böylesi durumlarda haksızlığa mahal vermeden kaçak elektrik kullananları bize bildirin. Sizlerin vereceği bilgi, bizim yapacağımız çalışmalardan daha etkin olacaktır” dedi.

Taylan Ağca, kaliteli hizmet sunmak amacıyla yenileme çalışmaları ve teknolojik yatırımlar planladıklarını söyledi. Uzaktan sayaç okuma sistemini kurarak, özellikle ulaşımda güçlük yaşanan yerler için ayrıca bir personel görevlendirmeyeceklerini söyleyen Taylan Ağca; “Yapılacak yeni düzenlemeler ile sayaç okumaları artık elektronik bilgi sistemleri üzerinden gerçekleştirilecek. Bundan sonraki çalışma sistemimizde teknolojiyi daha çok kullanacağız” diye konuştu.

Muhtarların hatlardaki arıza ve yenileme talepleri ve arazi sulama motorlarına ilişkin sorunlarını dinleyen Taylan Ağca konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Ekip sayısını artırarak gerek arızaları daha kısa sürede çözüme kavuşturma, gerekse de vatandaşların enerji alma hizmetinden en iyi şekilde yararlanmasını sağlayacağız. Gayretimiz sizlerin elektrikle olan sorunlarınızı aza indirgemektir”

Toplantıya Darende TEDAŞ İşletme Şefi Ahmet Yılmaz ile köy muhtarları katıldı.


Anahtar Kelimeler: