Çakır, Ayvalı’yı ziyaret etti

Çakır, Ayvalı’yı ziyaret etti

Çakır, Ayvalı’yı ziyaret etti
Gündem 14.03.2013 10:01:00 1463 0

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Darende`ye bağlı Ayvalı beldesini ziyaret etti. 

Başkan Çakır, beraberinde AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ve Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ve bazı daire müdürleriyle Ayvalı beldesinde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi. 

Burada konuşan Çakır, ziyaretlerine belediyenin teknik ekibinin de katıldığını belirterek, ``Arkadaşlarımız ziyaret ettiğimiz ilçe ve beldelerin sorunlarını ve bilgilerini alarak planlama yapıyor. Önümüzdeki bir yıl hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Gelecek yıl hizmet için sahada olacağız.`` dedi. 

Büyükşehir yapılanması anlatıldı

İlçe ve beldelere yaptığı ziyaretlerle vatandaşlara Büyükşehir Yasası`nı anlatmayı amaçladıklarını aktaran Çakır, Türkiye`nin her alanda iyi bir istikrar yakaladığını, Büyükşehir Yasası`yla şehirlerarasındaki kaynak eşitsizliğinin ortadan kaldırıldığını kaydetti. Çakır,  Malatya`yı büyükşehir olmasıyla birlikte atağa kaldıracaklarını vurguladı. 

Bülent Tüfenkci de gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerin ardından Malatya`da kalkınma hamlesi başlatacaklarını belirtti. 

İsa Özkan ise Malatya`nın büyükşehir olmasıyla her ilçe ve beldenin değişim sürecine gireceğine değinerek, ilçe belediyelerinin de kaynaklarının artacağını, bunları iyi planlamayla doğru kullanacaklarını kaydetti.

Çakır ve beraberindekiler, Ayvalı Belediye Başkanı Hamit Demir`i de makamında ziyaret etti.


Anahtar Kelimeler: