Çok beğenmişler yeniden geldiler

Çok beğenmişler yeniden geldiler

Çok beğenmişler yeniden geldiler
Gündem 20.02.2013 14:48:00 2335 0

Güney Kore’den yayın yapan EBS televizyonu, turizm değerlerimizi tanıtmak için ilçemizde çekim yaptı.

Geçtiğimiz yıl Malatya Valiliği ve Fırat Kalkınma Ajansı’nın organizesi ile Malatya’ya davet edilerek şehri gezmesi sağlanan medya mensupları ve turizm yazarlarından EBS televizyonu ``World Thema Travel`` programı yönetmeni Gap Soo Jung ekibiyle yeniden kente geldi.

Şehrin tarihî ve turistik değerlerini kaydeden Gap Soo Jung ve beraberindekiler Malatya’yı Güney Kore’de tanıtmak için hazırladıkları belgeselin çekimlerini gerçekleştirdi. Çekimleri sırasında Darende’ye de gezen Güney Kore televizyonu ekibi, tarihî ve turistik mekânları ile ünlü ilçemizden görüntüler aldı.

Yeniden gelip çekti

Yönetmen Jung bir süre önce ziyaret ettiği Malatya’ya yeniden gelerek, gördüğü güzellikleri televizyonları aracılığıyla tanıtmayı planladıklarını söyledi. Yaz aylarında gezdiği Darende’nin kış mevsiminde de görülmesi gereken güzelliklere sahip olduğunu dile getiren Jung; ``Doğa harikası Günpınar Şelalesi, kış aylarında ayrı bir güzel. Malatya ve Darende’nin güzelliklerini Güney Korelilere izlettirmekten büyük keyif alacağız. Umarım, programlarımızı izleyenler, buraya gelecektir. İlçede konaklama imkânı sağlayan güzel bir otel olması ise burayı farklı kılıyor.`` dedi.

 


Anahtar Kelimeler: