Kadirli´de Mehmet Kocaman´a ziyaret

Kadirli`de Mehmet Kocaman`a ziyaret

Kadirli´de Mehmet Kocaman´a ziyaret
Hemşehriler 6.02.2013 15:58:00 6290 0

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 35 metrekarelik işyerinde başlayan babaların kurduğu ortaklık, oğulları tarafından 50. yılında sürdürülüyor. Mehmet Kocaman, Turgut Çiloğlu ve Sabit Çiloğlu adlı hemşehrilerimiz, babalarından devraldıkları Kocabaşlar mağazasını geliştirerek müşterilerine hizmet sunuyor.

Konfeksiyon, zücaciye, küçük ev aletleri çeşitleri ile 2 bin metrekarelik mağazalarında müşterilerine hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Mehmet Kocaman 2013 yılında Karaca Home konseptini de ürün yelpazesine eklediklerini kaydetti.

Mehmet Kocaman porselen sektöründe Türkiye’nin köklü firmalarından olan Karaca’nın, ev tekstili sektörüne adım attığını ve Kadirli’de de Kocabaşlar olarak müşterilerine bu yeni konsepti sunmaya başladıklarını ifade etti. Kocaman, Karaca Home’un, tüm ürünlerinde estetik, tasarım ve kaliteyi bir araya getirdiğini dile getirdi.

Mehmet Kocaman gazetemiz aracılığıyla tüm hemşehrilerimize selam göndererek, Kadirli’ye yolu düşenleri mağazalarına beklediklerini bildirdi.


Anahtar Kelimeler: