Eroini ayakkabıya zulalamış

Eroini ayakkabıya zulalamış

Eroini ayakkabıya zulalamış
Gündem 26.01.2013 11:31:00 1917 0

Darende’de polisin yaptığı operasyonla bir şahsın ayakkabılarının iç tabanlığında gizlenmiş halde 161 gram eroin bulundu.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin koordineli çalışması ile bir ihbarı değerlendiren ekipler, 25 Ocak 2013 tarihinde Van’dan Ankara istikametine giden bir yolcu otobüsünde arama yaptı.

Ayakkabılara gizlemiş

Narkotik köpeğinin de katıldığı aramada polisler, E. E. (24) adlı şahsın üst aramasında ayakkabılarının içindeki tabanlıklara bantlanmış halde 2 eroin paketine ulaştı. Zanlı gözaltına alındı. İşsiz olduğu öğrenilen E. E’nin eroini satmak üzere Ankara’ya götürdüğü belirlendi. E. E, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Aynı uygulamada yolcu otobüsündeki kimlik kontrolü sırasında üzerinden pasaport çıkmayan Afganistan uyruklu F. Z. (20)’nin sahte kimlik ibraz ettiğini belirleyen polis, şahsı gözaltına aldı. Şahsın üzerinde yapılan aramada küçük bir paket içerisinde niteliği belirlenemeyen 4 gram toz bir madde bulundu.

F. Z. hakkında pasaport kanuna muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlarından işlem yapılırken, şahıs sınır dışı edilmek üzere Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi’ne teslim edildi.


Anahtar Kelimeler: