Suat Yahşi Müsiad Adana Başkanı oldu

Suat Yahşi Müsiad Adana Başkanı oldu

Suat Yahşi Müsiad Adana Başkanı oldu
Gündem 26.01.2013 11:29:00 2594 0

Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği Adana Şubesi’nin 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa hemşehrimiz Suat Yahşi seçildi.

HiltonSA Otel’de düzenlenen toplantıda konuşan MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kaan, geçen yıla göre, bu yılın ekonomik olarak daha iyi geçmesini beklediklerini belirtti.

İhracat yoğunlaştı

Abdurrahman Kaan, "2013 yılı içerisinde büyümenin yüzde 4 civarında olmasını bekliyoruz. Avrupa Birliği`ndeki daralmaya rağmen ihracatta yoğunlaşarak, katma değerli ürünler üreterek ülkemizde yüzde 4`ün üzerinde büyümeyi sağlamak için gerekli adımları atmaya gayret edeceğiz." dedi.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ise, sivil toplum kuruluşlarının ülkenin ve bulundukları illerin sorunlarıyla yakından ilgilenmelerinin çok önemli olduğuna işaret ederek, sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin önemli bir ayağını oluşturduğunu söyledi.

Daha sonra genel kurulda tek liste ile yapılan seçimde MÜSİAD Adana Şube Başkanlığı`na Suat Yahşi seçildi. Günpınar Köyünden Mustafa Yahşi’nin oğlu, AK Parti kurucularından Avukat Serap Yahşi Yaşar’la kardeş olan Suat Yahşi’yi yeni görevinden dolayı tebrik eder, başarılar dileriz.

Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Genel Kurul Delegesi olan Makine Mühendisi Suat Yahşi, ısıtma ve soğutma sistemleri üzerine çalışma yürüten bir şirketin sahibidir.

 


Anahtar Kelimeler: