Kaymakam Gazeteciler Gününü kutladı

Kaymakam Gazeteciler Gününü kutladı

Kaymakam Gazeteciler Gününü kutladı
Gündem 10.01.2013 15:42:00 2103 0

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçedeki gazetecileri ziyaret etti.

Kaymakam Aktaş, Darende Haber Gazetesi yöneticisi ve Anadolu Ajansı Muhabiri Aslan Tektaş’ı bürosunda ziyaret ederek, çalışan gazeteciler gününü kutladı. İhlas Haber Ajansı Muhabiri İsmet Uğur’un da bulunduğu ziyarette Mehmet Aktaş, gazetecilerin toplumun aydınlanmasında önemli rol üstlendiklerini söyledi.

Basının önemli bir kültür değeri olduğunu ifade eden Aktaş, çağın gelişmeleri ile dünyanın her yerindeki gelişmelerin medya aracılığıyla insanlara ulaştırıldığını bildirdi.

Özveri ve gayretli çalışma

Gazeteciler gününü gönülden tebrik ettiğini kaydeden Kaymakam Mehmet Aktaş; “2 yılı geçkin süredir devam eden görevim süresince burada gerçekten büyük bir özveri ve gayretle memleketin lehinde, insanlara moral verecek ilçemizi tanıtıcı, güzellikleri yansıtan haber anlayış ve mantığıyla çalıştığınıza şahitlik ediyorum. Bu anlamda sizleri fahri olarak Kaymakamlığımızın da basın temsilcisi gibi değerlendiriyoruz. İnşallah bu anlayış, niyet ve kararlılığınızı memleket yararına faydalı çalışmalarınızla sürdürürsünüz.” dedi.

Kaymakam Mehmet Aktaş’a ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken ve İlçe Özel İdare Müdürü Savaş Kazancıoğlu da eşlik ederek gazetecileri kutladı. Aslan Tektaş ve İsmet Uğur da Kaymakam Aktaş ile diğer yöneticilere ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti belirtti.

Ayrıca Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosunda görevli memurlar Abdullah Yaman ile Mahmut Özkan’da gazetecileri ziyaret ederek günlerini kutladı.

 

      Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=2380


Anahtar Kelimeler: