“Esenlik halkın içinden çıkan bir güçtür”

“Esenlik halkın içinden çıkan bir güçtür”

“Esenlik halkın içinden çıkan bir güçtür”
Gündem 5.01.2013 09:46:00 1717 0

Malatya Belediyesi’nin kuruluşu olan Esenlik Süpermarket tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen kampanya ile 15`i otomobil olmak üzere toplam 172 adet hediye dağıtıldı. “Esenlikle Kazanmaya Var mısın?” kampanyasına yaklaşık 400 bin kişi katıldı.

Hediye dağıtım töreninde bir konuşma yapan Esenlik Genel Müdürü Hulûsi Boyraz; “Esenlik olarak halkın içinden çıkan bir gücüz. Bu gücü kesinlikle kanaatle elde ediyoruz, kanaatle elde ettiğimiz kârı da bizleri destekleyen halkımızla paylaşıyoruz. Sosyal sorumluluk bilinci ile müşterilerimize en iyiyi, en uygun şekilde ulaştırmanın mücadelesini veriyoruz. Bundan dolayı sürekli büyümekte ve gelişmekteyiz.” dedi.

“Büyüyen Malatya`nın büyüyen şirketi”

Boyraz; “Her alanda sürekli gelişen bir kurumuz. Büyük şehir olan ilimize yakışan bir bölgesel güç olarak, Süpermarketlerimizi iki katı bir güce ulaştırdık. Süpermarketler olarak 12 olan şube sayımızı bugün 30 şubeye çıkardık. İnşaat alanında toplu konut üretmeye devam ediyoruz. Yaptığımız bütün çalışmalardaki başarımızın en büyük nedeni sizden aldığımız güçtür. Bu konuda Esenlik ve müşterisi arasında çok kuvvetli duygusal bir bağ vardır. Bizler bu gücün ve bağın kesinlikle farkındayız. Bu gücü arkamıza alarak sağlam adımlarla inşallah yolumuza devam edeceğiz. Esenlik kazandıkça Malatya’mız kazanmaya devam edecektir. Malatya kazandıkça hepimiz kazanacağız.” dedi.

Programa Malatya Belediye Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu ve Selim Pilten, Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Evren, Esenlik Tedarikçi Firma Temsilcileri, Esenlik yöneticileri ile birlikte birçok vatandaş katıldı.


Anahtar Kelimeler: