Şahin Berçin´e ziyaret

Şahin Berçin`e ziyaret

Şahin Berçin´e ziyaret
Hemşehriler 5.01.2013 09:20:00 6421 0

Sivas’ta ticaretin en hareketli merkezlerinden birisi olan Sirer Caddesinde eşarp ve hazır giyim ürünleri satışı yapan hemşehrimiz Şahin Berçin’i ziyaret ettik.

Aşağıulupınar beldesinde merhum Bilal Berçin’in oğlu olarak 1954 yılında dünyaya gelen Şahin Berçin henüz küçük yaşlarda iken ailesiyle Sivas’a yerleşti.

1966 yılında Örnek Şekerleme firmasında çırak olarak çalışma hayatına başlayan Berçin, hazır giyim sektörünün gelişmesi ile 1992’de Sivas’ın ilk eşarp mağazasını açtı. Sadece eşarp üzerine satış yapan Berçin kısa sürede sektöründe adını başarı ile duyurdu. Yüzlerce çeşit ve marka eşarbı bayan müşterileri başta olmak Sivaslılara bir arada sunan Şahin Berçin, şehre kazandırdığı yeniliklerle ticaretteki çalışmalarını sürdürdü. 2010 yılında aynı cadde üzerinde ikinci bir mağaza açan Berçin, eşarbın yanı sıra bay ve bayan hazır giyim ürünlerini satışa sundu. İki katlı mağazasında ünlü markaları vatandaşların beğenisine sunduklarını kaydeden Berçin, yolu düşenleri misafir etmek üzere işyerlerine beklediğini belirterek, gazetemiz aracılığıyla tüm hemşehrilerimize selam gönderdi.


Anahtar Kelimeler: