Muharrem Uğur´a ziyaret

Muharrem Uğur`a ziyaret

Muharrem Uğur´a ziyaret
Hemşehriler 5.01.2013 09:19:00 6334 0

Mersin Salim Güven Ortaokulu Müdürü Muhammed Muharrem Uğur’u ziyaret ettik. Okul bahçesinde bir etkinlik sırasında öğrencileriyle yakından ilgilenirken bulduğumuz Muharrem Uğur, 40 yıllık eğitimcilik hayatının 33. yılını idareci olarak sürdürüyor.

Hacıderviş Mahallesinde emekli Maliye veznedarı Muammer Uğur’un oğlu olarak 1953 yılında dünyaya gelen Muharrem Uğur, Cumhuriyet İlkokulundan mezun oldu.

1973 yılında bitirdiği Mardin Öğretmen Okulunun ardından aynı yıl Mersin’in Erdemli ilçesinde sınıf öğretmeni olan Uğur, 1980 yılından beri çeşitli okullarda idarecilik yapıyor. Eğitimciliğin yanı sıra spora da ilgi duyan Muharrem Uğur, basketbol, voleybol, hentbol ve masa tenisi milli hakemliği yaptı. Atletizmde dünya şampiyonu Esin Bahar Dölek’i yetiştiren Muharrem Uğur sosyal hayattaki aktifliği ile de çevresinde sevgiyle karşılanıyor.

3 çocuğu bulunan Muharrem Uğur, büyük oğlu Ertuğrul’un bilgisayar mühendisi, ortanca oğlu Ersin’in endüstri mühendisi, küçük oğlu Oğuz’un da çevre mühendisi olduğunu belirtti.

Darende’yi çok sevdiğini ve her fırsatta ziyaret ederek özlem giderdiğini dile getiren Uğur, gazetemiz aracılığıyla tüm hemşehrilerimize selam gönderdi.


Anahtar Kelimeler: