Polisleri şaşırtmaya çalıştı

Polisleri şaşırtmaya çalıştı

Polisleri şaşırtmaya çalıştı
Gündem 5.01.2013 09:18:00 1545 0

Darende’de polis yaptığı bir uygulama sırasında üzerinde aynı kişiye ait fotoğraf bulunan iki kardeş adına düzenlenmiş nüfus cüzdanları ile aynı şahıs adına iki ehliyete rastladı.

Malatya-Kayseri Karayolu güzergahını kullanan araçlarda kimlik kontrolü yapan polisler durumundan şüphelendikleri bir şahsı arayınca şaşırtan bir manzara ile karşılaştı. Şahsın üzerinden aynı kişiye ait fotoğraflar bulunan iki nüfus cüzdanı ve ehliyetler çıktı.

Ehliyetine “alkolden” el konulmuş

Yapılan detaylı incelemede M.S. ve K.S adına düzenlemiş aynı şahsın fotoğrafı bulunan cüzdanlardan birinde tahrifat yapıldığını belirleyen polis, zanlının 3 ay önce de ehliyetine “alkollü araç kullanmaktan” el konulduğunu tespit etti. Şahsın aracındaki aramada el konulduğu belirlenen ehliyeti ve adına düzenlenmiş ikinci bir ehliyeti bulundu.

Üzerinden yüklü miktarda para çıkan şahsın aracında polisler detaylı inceleme yaptı. Bir firmada pazarlama elemanı olarak çalışan şahıs kimliğinin tespit edilmesi amacıyla polis merkezine götürüldü.

Yapılan inceleme sonucunda M.S. olduğu tespit edilen zanlı, ifadesi alındıktan sonra Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakılıp, evrakının ikmalen takibe alınmasına kararı verildi.


Anahtar Kelimeler: