Öğrencilere siparişe göre kışlık kıyafet yardımı

Öğrencilere siparişe göre kışlık kıyafet yardımı

Öğrencilere siparişe göre kışlık kıyafet yardımı
Eğitim 5.01.2013 09:13:00 5345 0

Daha önceden ölçüleri alınan Darende’deki ihtiyaç sahibi öğrencilere işadamlarınca mont, bot gibi kışlık kıyafet yardımında bulunuldu.

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, bir süre önce öğretmenler ve okul yönetimlerince belirlenen öğrencilerin beden ölçülerine göre sipariş edilen kıyafetlerin Birleşmiş Markalar Derneği’nin organizesi ile Tema Mağazacılık ve Okyanus Çorap adlı firmalar tarafından eğitim yardımı olarak gönderildiğini belirtti.

Darende genelindeki 950 öğrenciye ihtiyaçları doğrultusunda beden ölçülerine göre hazırlanan giyim yardımların okullara ulaştırıldığını bildiren Kaymakam Aktaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla okullara ulaştırılan kolilerde öğrencilerin isimlerine göre paketlerin yer aldığını kaydetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesiyle öğrencilerin beden ölçüleri ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan kıyafetlerin kışa girerken ulaştırılmasıyla çocukların sevindirildiğini ifade eden Kaymakam Aktaş, daha önceki yıllarda da benzer yardımlarda bulunan işadamlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: