Her ay bir mahallede düzenleniyor

Her ay bir mahallede düzenleniyor

Her ay bir mahallede düzenleniyor
Gündem 11.12.2012 11:11:00 1662 0

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından rutin aralıklarla düzenlenen “Huzur Toplantıları”nın onuncusu Hacıdevriş Mahallesinde yapıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş devletin temsilcileri olarak vatandaşlara karşı olan sorumluluklarını hatırlama ve sorunları dinleme adına bu tür toplantıları memnuniyetle yaptıklarını söyledi. Kaymakam Aktaş; “Sizlerden ilçemizdeki tüm kamu kuruluşları hakkındaki isteklerinizi önerilerinizi dinlemek, var olan huzuru korumak, daha da artırabilmek bu toplantılarımızın ana amacıdır" dedi.

Darende sorunsuz bir yer

İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken de güvenlik olarak Darende’nin huzurlu bir ilçe olduğunu söyledi.

Salih Köken; “Kendi doğasında ve yapısından gelen, halkının yetişmişliği iyi niyetliği devletle olan barışıklığın doğurmuş olduğu sonuçlardan dolayı Darende sorunsuz bir yer. Polisin muhtarlarla koordinesinin yansıması olan bu toplantılarla halkın yanında olmayı arzediyoruz. Sizlerin yanında sizlere ne kadar yakın olursak sizlerle ne kadar iç içe olursak, daha fazla dertlere çözüm üretiriz. Mahallelerdeki onuncu toplantımızı sizlerle yapıyoruz” diye konuştu.

Riskleri anlattılar

Her mahallede bir konuyu ön planda tutarak vatandaşları bilgilendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından toplantıda sinevizyon sunumu ile silah kullanma, havai fişek ve patlayıcı maddeler ile düğünlerde ve eğlence yerlerinde silah kullanmanın ne kadar riskli olduğu anlatıldı.

Fevzi Erdem Cami salonundaki toplantıya İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cemil Şen, Asayiş Büro Amiri Komiser Ali Fıstıkçı, Komiser Yardımcısı Selçuk Korkmaz, Başpolis Ferruh Aydın, Olay Yeri ve Toplum Destekli Polis birimi memurları ile Hacıderviş Mahallesi Muhtarı Ruhi Benli, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet İnce ve mahalle sakinleri katıldı.


Anahtar Kelimeler: