Esin Sürenkök´ün başarısı

Esin Sürenkök`ün başarısı

Esin Sürenkök´ün başarısı
Hemşehriler 9.11.2012 16:32:00 6804 0

Hemşehrimiz Süleyman Sürenkök’ün kızı Esin Sürenkök Adana Optimum Outlet’te Black Bean Cafe adlı işyerinde sıkma meyve suyu ve kahvesiyle aranan lezzet mekanı olmayı başardı.

Esin Sürenkök restoranlar ve eğlence merkezlerinin olduğu 3. kattaki cafesini 1.5 yıl önce açılan ve Adana’nın ilgi odağı olan alış veriş merkezine gelenlerin uğrak mekanlarından biri yapma başarısını gösterdi. Özellikle organik meyve sularından hazırlanan ikramlar vatandaşların ilgi göstererek tattığı bir lezzet olurken, yurt dışından getirilen özel kahve de meraklılarınca istenen ürünler arasında yer alıyor.

Tekstil Mühendisi olan Süleyman Sürenkök’ün Almanya’da bulunduğu sırada dünyaya gelen Esin Sürenkök İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun oldu. Sürenkök, aldığı eğitim doğrultusunda üniversite hayatından sonra ilgi alanı olan ticareti seçerek ekonomiyle uğraşmaya başladı. Emekli olduktan sonra Darende’deki bahçesinde organik meyve üretimiyle ilgilenen Süleyman Sürenkök kızının başarısıyla gurur duyduğunu bildirdi.

Esin Sürenkök çok sayıda Darendelinin yaşadığı Adana’da ikamet edenler başta olmak üzere tüm hemşehrilerimizi ikramlarını tatmak üzere cafesine beklediklerini belirtti.


Anahtar Kelimeler: