Ilıcanın kanalizasyon sorunu çözülüyor

Ilıcanın kanalizasyon sorunu çözülüyor

Ilıcanın kanalizasyon sorunu çözülüyor
3.10.2012 21:21:00 14157 0

Ilıca Beldesi’nde kanalizasyon sorunu çözüme kavuşuyor. Ilıca Belediye Başkanı Hasan Bayram, İlbank’tan sağlanan yarısı hibe ve 20 yıl vadeli kaynakla kanalizasyon sorunlarının çözüme ulaştırılması için çalışmaların başladığını bildirdi.

Hasan Bayram yaptığı açıklamada yaz aylarında nüfusları kalabalık olmasına rağmen kış döneminde bin 150 kişinin yaşadığı Ilıca’nın kanalizasyon sorunun bitmesi amacıyla yaptıkları girişimlerin netice verdiğini kaydederek, “Yılların hayali gerçekleşiyor. Alt yapıda önemli bir eksikliği daha gidereceğimiz için mutluyuz” dedi.

16 bin 500 metre boru döşenecek

5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanması öngörülen projenin 1 milyon 70 bin liraya malocağını dile getiren Hasan Bayram, yapılacak kazı ile 16 bin 500 metre çeşitli çaplarda boru döşeneceğini söyledi.

Beldedeki Cumhuriyet, İstiklal ve Fatih Mahallelerini kapsayan çalışmanın vatandaşların sorununu çözeceğini belirten Bayram; “Daha önce içme suyu, dere ıslahı, çevre düzenlemeleri, spor sahası ve belde girişinin parke taşı kaplanması gibi çalışmalarımız olmuştu, kanalizasyon sistemi ile alt yapımızı bitirmiş olacağız” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: