Hizmetlere toplu açılış

Hizmetlere toplu açılış

Hizmetlere toplu açılış
Gündem 17.12.2008 10:51:00 1889 0

Balaban Belde Belediyesi tarafından yapılan düğün salonu, çocuk parkı, Atatürk büstü ve anaokulu için açılış törenleri düzenlendi.

Açılışlar öncesinde Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz ve Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Kolat, Balaban Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer’i makamında ziyaret ederek Balaban’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Daşöz, Balaban Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer’i hizmetlerinden dolayı takdir ettiğini söyledi. Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Balabanlı Ali Kolat da “Bugün burada baba ocağındayım. Memleketime yakışır hizmet sergileyen ve güzel eserleri beldemize kazandıran başkanımıza teşekkür ederken bu çalışmalar da beni oldukça sevindirdi” dedi. 

Balaban Beldesi’nde düzenlenen açılış törenlerine, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Kolat, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Darende Kaymakamı Vural Karagül, Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, İl Genel Meclisi Başkanı Abdurrahman Atay ve Balaban Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer ile birlikte kalabalık bir topluluk katıldı.

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Kolat törende yaptığı konuşmada, “Bu gün burada baba ocağımda, memleketimde böyle güzel eserlerin yapıldığını görmek beni oldukça sevindirdi. Belediyeye teşekkür ediyor çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz ise, “Öncelikle belediye ye bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, anne babalardan da yapılan bu anaokuluna çocuklarını göndermelerini istiyoruz” ifadesini kaydetti.

Anahtar Kelimeler: