Eğitime taze kan

Eğitime taze kan

Eğitime taze kan
Eğitim 15.09.2012 15:32:00 5968 0

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, ilçemize ataması yapılan 21 yeni öğretmenle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunup tavsiyelerini genç eğitimcilerle paylaştı. Kaymakam Aktaş, öğretmenlere değişim, gelişim ve heyecanı öğrencilere aşılamalarını istedi.

Darende Öğretmenevinde yapılan toplantıda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Yay tarafından, yeni atanan öğretmenlere ilçedeki eğitim durumuyla ilgili genel bilgiler verdi. Hasan Yay Pazartesi günü ders başı yapacak öğretmenlere başarılar diledi.

Toplantıda bir konuşma yapan Kaymakam Aktaş da toplumda rol modeli olarak gösterilen öğretmenlerin yaşadıkları yerlerde yenilik ve değişimlere öncülük etmesi gerektiğini bildirdi.

Öğrenciye etkiniz, başarı göstergesi

Öğrencinin üzerindeki etkinin başarı göstergesi olduğunu kaydeden Mehmet Aktaş; “Öğrencilerin hayata bakışı, toplum içerisindeki konumu ve çevresindeki olaylara karşı tutumu, duyarlılığı, geleneksel değerleri kavraması ve bir takım davranışlar edinmesi tamamen öğretmenlere bağlıdır” diye konuştu.

Darende’nin mesleğe yeni atanan bir öğretmen için çok iyi bir başlangıç olduğunu vurgulayan Kaymakam Aktaş, öğretmenlere içerisinde çeşitli hediyeler bulunan çantalar hediye etti. Kaymakam Aktaş, öğretmenleri görevlerinden dolayı kutlayarak başarı diledi.

 

     Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=1911


Anahtar Kelimeler: