1977-78 mezunları bir araya geldi

1977-78 mezunları bir araya geldi

1977-78 mezunları bir araya geldi
Gündem 6.09.2012 12:36:00 2462 0

Darende Lisesi’nden 1977-1978 döneminde mezun olanlar 34 yıl sonra ilk defa bir araya gelerek özlem giderdi. Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamidettin Ateş’in öncülüğünde Çelebi Keyhıdır ve Mehmet Kocamemik’in organizesi ile bir araya gelen arkadaş grubu yılların özlemiyle kucaklaşarak anılarını tazeledi.

Tiryandafil Otel’de düzenlenen programa katılanlar bir de sürpriz yaşadı. O dönemin Okul Müdürü Veli Gürbüz öğrencileri ile bir araya gelerek hasret giderdi. Açılış konuşmasını yapan dönemin Sınıf Başkanı Hamit Soylu ilk defa düzenlenen buluşmanın her yıl ve gelmeyenlerin de katılımının sağlanması ile tekrar gerçekleştirilmesini istedi.

Dönem arkadaşlarından ve öğretmenlerinden hayatta olmayanlar için Kur’an tilavet edilen programda sınıftakilerin gençlik resimleri sinevizyon gösterisi ile sunuldu.

Hatıralar yenilendi

Duygulu anlar yaşayan arkadaş grubu, yıllar sonra arkadaşlarıyla paylaştığı anlarda hatıralarını dile getirerek bir birinden helallik istedi. Sıra ile tek tek söz alarak konuşan mezunlar kendilerini tanıtıp, yaptıkları iş ve aileleri ile ilgili bilgiler verdi. Hatıralarını anlatan arkadaş grubu organizasyona emeği geçenleri tebrik etti.

Konuşmacıların birçoğu okul yıllarında örnek bir öğrencilik sergileyen Hamidettin Ateş’le sıra arkadaşı olmanın yanı sıra Darende’ye ve insanlığa önemli hizmetler kazandıran bir şahsiyetle beraber okumanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Mezunlar adına bir de facebook hesabı açıldı.

https://www.facebook.com/darendelisesi78mezunlari


Anahtar Kelimeler: