Kaymakam yoldan geçenleri uyardı

Kaymakam yoldan geçenleri uyardı

Kaymakam yoldan geçenleri uyardı
Gündem 19.08.2012 17:31:00 2287 0

Darende`de görevli polislerin bayramını kutlamak için Bölge Trafik İstasyonuna giden Kaymakam Mehmet Aktaş, yoldan geçen araçlardaki vatandaşlara şeker ikram edip bayramlarını tebrik ederek, trafik kurallarına uymalarını istedi.

Kaymakam Mehmet Aktaş, Öğretmenevinde yapılan resmi bayramlaşmanın ardından İlçe Jandarma Komutanlığı, Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi, Askerlik Şubesi ve Bölge Trafik İstasyonunu ziyaret ederek çalışanlarla bayramlaştı.

Bazı kamu görevlilerinin bayrama çalışarak girdiğini belirten Kaymakam Aktaş, “İnsanların, sağlığı, güveni ve huzuru için çalışanlar bayrama işyerlerinde görev başında giriyor. Bayramı onlarla kutlayarak sevinçlerine ortak olmak hepimizin görevi” şeklinde konuştu.

Malatya-Kayseri karayolunda seyreden araçlar üzerinde uygulama yapan polislerle bayramlaşan Mehmet Aktaş, durdurulan araçlardaki vatandaşların da bayramlarını kutladı.

Sürücü ve yolculara şeker ikram edilirken Kaymakam Aktaş da vatandaşlardan trafik kurallarına uymaları konusunda bilgiler verdi.

Sevinç günleri olan bayramların hüzne dönüşmemesini isteyen Kaymakam Aktaş; “Sevdiklerinizi düşünerek, dikkatli ve yavaş gidin” dedi.

Yolda çalışma olduğunu ve keskin virajlar bulunduğunu ifade eden Kaymakam “İyi yolculuklar diliyorum. Allah kavuştursun” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: