Eski Darende Kaymakamları da listede

Eski Darende Kaymakamları da listede

Eski Darende Kaymakamları da listede
Gündem 8.08.2012 13:18:00 3442 0

İçişleri Bakanlığı tarafından Vali Yardımcıları ve Kaymakamların atamaları yapıldı. Atama kararı Resmi Gazete`te yayınlanırken, Malatya`da üç Vali Yardımcısı ve yedi Kaymakamın görev yeri değişti.

Boyabat Kaymakamlığı`na Malatya Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, Malatya İl Hukuk İşleri Müdürlüğü`ne Malatya Vali Yardımcısı Şükrü Özcan, Kahramanmaraş İl Hukuk İşleri Müdürlüğü`ne Malatya Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş getirildi. Hukuk Müşaviri Ahmet Sait Kurnaz ve Karaman Vali Yardımcısı Latif Memiş ise Malatya Vali Yardımcılığı`na getirildiler.

 

Eski Darende Kaymakamları

Atama kararnamesi ile eski Darende Kaymakamlarından bazılarının da görev yerleri değişti. Hukuk Müşaviri ve İçişleri Bakanlığı Kriz Merkezi Başkanı olan Mehmet Kurdoğlu Antalya Vali Yardımcılığına, Söğüt Kaymakamı Vural Karagül Bilecik İl Hukuk İşleri Müdürlüğüne, Van Vali Yardımcısı Murat Uzunparmak da Osmaniye`nin Toprakkale ilçesi Kaymakamlığına atandı.

 

Malatya’daki diğer kaymakamlar

Yeşilyurt Kaymakamı İlhan Abay, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği`ne atanırken, Yeşilyurt Kaymakamlığı`na Çermik Kaymakamı Nesim Babahanoğlu atandı. Battalgazi Kaymakamı Abdülmuttalip Aksoy Niğde Vali Yardımcılığı`na atanırken, ondan boşalan göreve Aşkale Kaymakamı Asalet Karabulut tayin oldu. Akçadağ Kaymakamı Erhan Günay, Sinanpaşa Kaymakamlığı`na tayin edildi. Akçadağ Kaymakamlığı`na Eruh Kaymakamı Ramazan Keskin getirildi. Pütürge Kaymakamlığı`na Yığılca Kaymakamı Nuri Gezici, Almus Kaymakamlığı`na Pütürge Kaymakamı Fatih Çelikkaya atandı. Doğubayazıt Kaymakamlığı`na Hekimhan Kaymakamı Nurettin Dayan, Hekimhan Kaymakamlığı`na Arıcak Kaymakamı Mesut Çoban tayin oldu. Kulp Kaymakamlığı`na Arguvan Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Arguvan Kaymakamlığı`na Tokat Yeşilyurt Kaymakamı Zafer Oktay atandı. Doğanşehir Kaymakamlığı`na Yozgat Vali Yardımcısı Mehmet Soğukpınar atandı. Doğanşehir Kaymakamı Barboros Baran ise Erciş Kaymakamlığı`na tayin oldu.

 

Eski Gürün Kaymakamları

Kararname ile eski Gürün Kaymakamlarından Gördes Kaymakamı Davut Gül Sivas Şarkışla’ya, Muratlı Kaymakamı Yakup Tat ise Çanakkale Çan’a atandı.


Anahtar Kelimeler: