Okul bahçeleri parke oluyor

Okul bahçeleri parke oluyor

Okul bahçeleri parke oluyor
Eğitim 17.12.2008 10:06:00 2971 0

Darende Belediyesi okul bahçelerini parke yapmak için başlattığı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılan parke çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Memduh Önal, imkânlar ölçüsünde ilçedeki bütün okulların bahçe ve çevre düzenlemelerini yapma gayretinde olduklarını söyledi.

Başkan Önal kendi imkânları ile ilçe merkezindeki okullarının tamamının bahçelerinin bütün alanlarının parke kaplanarak öğrencilerin ayağının çamur olmaktan kurtulacağını söyledi. Bu projenin Darende Lisesi, Nadir İlköğretim Okulu, Mehmet Akif İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet İlköğretim okulu ile başladığını belirterek buraların bitmesinin ardından projenin İmam Hatip Lisesi’nin bahçesinin parke döşenmesiyle devam ettiğini açıkladı.

Darende Haber’e açıklama yapan Belediye Başkanı Memduh Önal, okullarda öğrencilerin daha temiz bir ortamda eğitim almaları ve okulların etrafının daha güzel olması için gereken çalışmaları yapacaklarını dile getirdi. 10 bin metrekarelik bir parke projesinin hayata geçirildiğini anlatan Önal; “Okullardaki eğitim kalitesinin artırılması için öğretmenlerimiz yoğun çaba sarf ediyor. Bizde bu hizmetlere karşın temiz bir ortam oluşması için de gayret gösteriyoruz. Amacımız öğrencilerimizin ayağını çamurdan kurtarmak ve eğitim gördükleri alanları tertemiz tutmaktır” dedi.


Anahtar Kelimeler: