Ünlü hukukçular Darende´yi gezdi

Ünlü hukukçular Darende`yi gezdi

Ünlü hukukçular Darende´yi gezdi
Gündem 4.08.2012 14:01:00 1580 0

İş adamı hemşehrimiz Önder Sürenkök, hukukçu arkadaşlarına Darende’yi gezdirdi. Grupta bulunan Eski Ankara Valisi Kemal Önal, Darende Somuncu Baba Tanıtım Merkezi’ndeki ziyaretçi özel defterine; “Darende’nin bir gururu da Es Seyyid Osman Hulûsi Efendi’dir, kendisini tanımak şansını bulamamanın üzüntüsünü yaşamaktayız hizmetleri unutulmayacaktır” diye yazdı.

Eşi İnci Hanım ile arkadaşlarını Darende’de ağırlayan Önder Sürenkök, Tohma Kanyonu, Somuncu Baba Külliyesi, Hasan Gazi Türbe ve Şehitler Abidesi, Günpınar Şelalesi gibi ilçemizdeki tarihi ve doğal güzellikleri tanıttı.

Eski Ankara Valisi Kemal Önal arkadaşları adına Somuncu Baba’daki ziyaretçi defterine Darende’deki izlenimlerini yazdı. Önal şu sözlere yer verdi; “Ben ve arkadaşlarım adını çok duyduğumuz ancak yeri görme fırsatı bulduğumuz yurdumuzun bu ünlü ve şirin ilçesinde bulunmaktan çok memnunuz. Darende diğer özelliklerinin yanında bir turizm beldesi olmanın gururunu yaşamakta ve yaşatılmaktadır. Somuncu Baba Camii ve Külliyesi bunun güzel bir örneğidir. Darende’nin diğer bir gururu da Es Seyyid Osman Hulûsi Efendi’dir kendisini tanımak şansını bulamamanın üzüntüsünü yaşamaktayız hizmetleri unutulmayacaktır. Darende’ye ve Darendelilere güzel bir gelecek diliyoruz”


Anahtar Kelimeler: